ΤΑΒΕΡΝΑ >>>> ταβέρνα

"ΟΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ", έτσι ονομάσαμε τη μικρή μας ταβέρνα,γιατί, όπως εσύ, κι εμείς πιστεύουμε ότι η καλή παρέα θέλει καλό κρασί και καλό μεζέ.
Θα μας βρεις στην αρχή της Καμένης Χώρας, αριστερά όπως έρχεσαι από Μέθανα. Δεν θα δυσκολευτείς να καταλάβεις ότι το μικρό μπαλκόνι με την κληματαριά, τις ξύλινες καρέκλες και τα κάγκελα από λεπτούς κορμούς δένδρων δεν είναι τίποτε άλλο από το λιτό παραδοσιακό ταβερνάκι μας.
Είναι εγκατεστημένο στο κατώι του πατρικού μας σπιτιού, που χτίστηκε πριν από εκατόν εβδομήντα χρόνια με πρώτη ύλη την πέτρα του ηφαιστείου και τα ξύλα από το παρακείμενο πευκοδάσος. Ένα δάσος που μας χαρίζει ακόμα το άρωμα και τη δροσιά του τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Το χειμώνα, στο εσωτερικό της ταβέρνας υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας σαράντα πέντε ατόμων, το τζάκι που καίει συνέχεια θερμαίνει το χώρο, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το κρασάκι και η καλή σας παρέα.
Το καλοκαίρι στρώνουμε τραπέζια στην μεγάλη αυλή μας και οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίξουν και να χαρούν στην ήσυχη αυτή γειτονιά που δεν είναι άλλη απ΄ το μικρό χωριό μας.
Σας περιμένουμε.

All rights reserved: Ioannou 2012
 
     
    
     ΤΑΒΕΡΝΑ
     ΚΟΥΖΙΝΑ
     ΓΕΥΣΕΙΣ
     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
     ΧΑΡΤΗΣ
   
                            

 

 

 

 

 

 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΤΑΒΕΡΝΑ "ΟΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ"
Υπεύθυνος: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
email:mail@methanavolcano.gr
mob.+30 697 771 5676

ΞΕΝΩΝΑΣ "ΑΡΣΙΝΟΗ"
Μεγαλοχώρι, Μέθανα
Υπεύθυνη: DORTE MADSEN
email: mail@methanavolcano.gr
mob. +30 698 058 6086, 22980 92232


*ΑΡΧΙΚΗ

*ΤΑΒΕΡΝΑ
*ΞΕΝΩΝΑΣ
*ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
*ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

Δρομολόγια
Πλοίων και Λεωφορείων

              Υλοποίηση: skWebSolution